13 juni 2012
19:30

Solberga BK

Referat: Stureby SK - Solberga BK

Vi gör våran bästa match så här långt. Men det började inget vidare, ganska tidigt slår Solberga ett inlägg som tyvärr blev en helt perfekt lobb i mål. Vi har spelet & chanserna blir fler & fler för våran del. Gunnarzon jagar ikapp en slarvigt slagen bakåtpass & lyckas peta den förbi deras målvakt & bollen rullar in med knapp styrfart, 1-1! Jocke jagar ikapp en boll & rundar keepern, men blir iväg tryckt & kommer ur balans & bollen går över. Där borde det ha varit en straff möjligtvis. Första halvlek slutar 1-1. Sturpen behåller grepet & kommer närmare en ledning. Gunnarzon springer ååter ikapp en boll & får med sig bollen & målvakten ut på högerkanten. Micke slår en pass snett inåt bakåt & Axel klipper till & bollen sitter i taket, 2-1 till Söders blå!
En stund senare får Micke Ö en frispark, Ottosson tar den & hittar Micke Ö som nickar in den vid bortre stolproten, 3-1! Matchen går mot sitt slut & när det är 2 minuter kvar får Solberga en straff pga hands. Bollen slås kyligt i mål, en otagbar straff. 1 minut kvar & våran avspark, bollen går bak till Jugge som slår en lång ner i vänstra hörnet, Gunnarzon jobbar i kapp den & utmanar backen. Han kommer sedan ren & lirkar in den i bortre, 4-2 & matchen är slut.
En rättvis seger & spelet börjar stämma bättre & bättre. Kvällen avslutades med en sittning på Kubiken. En fantastisk kväll med fantastiska spelare & människor!